Ivoclar Vivadent
Slovenija

Search

ICDE Liechtenstein

magnifying glass

Ivoclar Vivadent ponuja zobozdravnikom in zobotehnikom visoko kakovostne seminarje, tečaje in delavnice v mednarodnem centru za zobozdravstveno izobraževanje (ICDE) v Schaanu. Zlasti v gospodarsko težkih časih se vlaganje v  lastno znanje in veščine dvojno poplača.

Ivoclar Vivadent daje veliko prednost praktičnemu dodatnemu izobraževanju in usposabljanju. Družba je zato upravlja ICDE (Mednarodni center za zobozdravstveno izobraževanje, ki je bil odprt v jeseni leta 2000 na sedežu podjetja v Schaanu. ICDE je sodoben center za tečaje in dodatna izobraževanja s predavalnicami, laboratoriji, vajalnicami in veliko predavalnico na površini 2000 kvadratnih metrov. Poleg tega področni izobraževalni centri po celem svetu zagotavljajo pogled na lokalna tržišča.

Več kot 15.000 zobozdravnikov, zobotehnikov, mnenjskih voditeljev, trgovcev in zobozdravstvenih asistentov, pa tudi zaposlenih je obiskalo tečaje ali delavnice v ICDE. Ivoclar Vivadent torej upravlja eno največjih mrež zobozdravstvenega izobraževanja. Pri Ivoclar Vivadent zaposleni znanstveniki sodelujejo s številnimi priznanimi institucijami in univerzami na mednarodni ravni - za razvoj sofisticiranih izdelkov in zagotavljanje stalne kakovosti.