magnifying glass

IPS e.max Press Multi

Ta material predstavlja prehajanje barve od dentinskega področja proti incizalnemu robu. Monolitske restavracije so zato zelo esteteske.

Novi IPS e. max Press Multi ingoti bodo naredili revolucijo v tehniki prešanja. Vsebujejo klinično preverjen litij disilikatno steklokeramiko (LS2) z visoko trdoto 400 MPa. Postopna sprememba odtenka in translucentnosti ingotov sta podobni kot pri naravnem zobu. Kroma in opačnost materiala sta večji na cervikalnem in dentinskem področju, incizalna področja so ustrezno translucentna.

Trdota in stabilnost

IPS e.max LS2 prevleke so mnogo let  zaradi visoke trdote in stabilnosti pokazale občudovanje vredne rezultate v posteriorni regiji. Sedaj prešanje prevlek iz ingotov z več odtenki (multi-coloured) omogoča naraven izgled brez uporabe zamudnih tehnik plastenja. Učinkoviti rezultati se dosežejo z enim samim prešanjem, čemur sledi glaziranje. Prešajte z večimi odtenki, glazirajte in dokončno obdelajte - spektakularno!

IPS e.max Press Multi ingoti so na voljo v eni velikosti v naslednjih odtenkih: A1, A2, A3, A3,5, B1,B2, C1, C2, D2 IN BL2.

Inteligentni, uporabniku prijazni peči za prešanje Programat EP 3010 in EP 5010 sta popolnoma kompatibilni z IPS Press materiali. Za izdelavonovih polikromatskih IPS e.max Press Multi materialov je bila razvita in patentirana inovativna tehnologija.* 
*Na voljo je najnovejši program za Programata EP 3000 in EP 5000 kot tudi za EP 3010 in EP 5010, ki so bile že poslane na tržišče.

Indikacije:

  • anteriorne in posteriorne prevleke,
  • luske,
  • prevleke na hibridnih nazidkih.

Prednosti:

  • naravnemu zobu enaka estetika, učinkovito prešanje,
  • monolitske LS2 restavracije z enakim prehajanjem odtenkov kot pri naravnem zobu,
  • usklajenost s Programatom,  pečjo za prešanje in patentirano tehnologijo,
  • največja možna ekonomičnost pri tehniki prešanja.