Cervitec Liquid: nova formula prinaša uspeh!

magnifying glass

Cervitec® Liquid iz podjetja Ivoclar Vivadent se lahko pohvali z izboljšano formulo. Sestavo raztopine za izpiranje ust smo še dodatno optimizirali in ji izboljšali okus. Nova nežna aroma mete je bila dobro sprejeta celo pri ljudeh z zelo občutljivim okusom. S Cervitec Liquid je skrb za ustno higieno prijetna in osvežujoča izkušnja. To je potrdila pred kratkim opravljena raziskava, v katero je Ivoclar Vivadent zajel okoli 150 testnih subjektov.

Cervitec Liquid je že pripravljena raztopina za izpiranje ust brez alkohola za profesionalno ustno higieno v zobni ambulanti in doma. Nova formula vsebuje ksilitol, provitamin D-pantenol in 0,1-odstotno raztopino klorheksidina. Cervitec Liquid je s svojim vonjem naredil izjemen prvi vtis na udeležence raziskave. Kar 97 odstotkov respondentov je dejalo, da jim je zelo všeč. Pozitivno oceno so namenili tudi okusu in občutku, ki ga sproža tekočina v ustih. Raztopino za izpiranje ust je 86 odstotkov vprašanih označilo kot blago oziroma zelo blago. Navzlic temu jih je 89 % izjavilo, da je bil po izpiranju njihov zadah čist in svež. Ne preseneča torej, da je okoli 90 % respondentov reklo, da bodo nadaljevali z uporabo CervitecLiquid in izdelek priporočili drugim. Dve tretjini subjektov v preučevani skupini je že vedelo, da lahko Cervitec Liquid kupijo v lekarnah.

Izpiranje ust s Cervitec Liquid je priporočljivo za paciente pred in po kirurških posegih, povezanih z implantatnim, parodontalnim ali ortodontskim zdravljenjem, saj zavira rast bakterij v ustni votlini. Priporočljiv je tudi za paciente z visokim tveganjem za nastanek kariesa, slabšo ustno higieno ali slabim zadahom. Cervitec Liquid lahko uporabljajo otroci po dopolnjenem 6. letu starosti.

Cervitec®je registrirana blagovna znamka podjetja Ivoclar Vivadent AG.