magnifying glass

IvoSmile

IvoSmile je programska aplikacija (app) za prikaz možnosti za estetsko dentalno preobrazbo neposredno na pacientu. Tehnologija programske opreme temelji na razširjeni resničnosti.

Pokažite pacientom možnosti za izboljšanje njihovega nasmeha v nekaj kratkih minutah – na vašem iPad-u, brez obveznosti.

Uporabite IvoSmile app med vašimi posvetovanji in omogočite vašim pacientom prvi vtis, kako bodo videti v primeru odločitve za estetsko dentalno preobrazbo, ne da bi jim morali nameščati tetive (strings), prav tako ni potrebno zamudno in drago fotografiranje ali izdelava diagnostičnih mask.

Virtualne slike in videoposnetki pomagajo pacientom, da si ustvarijo jasnejšo sliko o cilju zdravljenja. Na njihovi podlagi se bodo lažje odločili, ali je vredno nameniti čas in denar za izvedbo podrobnega načrta kozmetičnega zdravljenja. Navdušeni bodo nad ogledom svoje podobe pred in po opravljenem zdravljenju. Imeli se bodo možnost pogledati v "virtualnem zrcalu" in si ogledati, kako bi bili videti po namestitvi estetske restavracije. Na ta način bodo bolj verjetno pripravljeni razmisliti o preobrazbi svojega nasmeha.

IvoSmile vključuje možnost 'Bleaching' (beljenje) za simulacijo beljenih naravnih zob. App se torej lahko uporabi tudi kot priročno orodje za svetovanje pacientom glede idealne stopnje beline.

Ta digitalna tehnologija olajša komunikacijo med zobozdravniki, pacienti in laboratorijskimi tehniki ter poenostavi postopek oblikovanja in ga naredi bolj razumljivega. O čudovitih zobeh se je namreč vredno pogovoriti!

Tukaj si oglejte uporabo IvoSmile-a: povezava do videoposnetka z njegovimi funkcijami

PODROČJA UPORABE

 • Digitalna programska oprema za komunikacijo in posvetovanje omogoča učinkovit in navdihujoč pogovor z vašimi pacienti.
 • Takojšen in čustven prikaz možnosti za estetsko korekcijo zob, pri katerem so na voljo tudi modifikacije virtualnih zob, prilagojene potrebam pacientov.
 • Beljenje: prikaz beljenih naravnih zob.

VAŠE PREDNOSTI

 • Vašim pacientom priskrbite sliko njihovega novega nasmeha v nekaj kratkih minutah.
 • Vizualizacije olajšajo razlago kompleksnih načinov zdravljenja.
 • Pri pacientih prebudite čustva in jih pridobite, da postanejo vaše stranke.
 • Olajšate komunikacijo med vami in vašim sodelavcem v laboratoriju.
 • Izognete se zapletom, ki bi bili posledica napačnega razumevanja ali nesporazumov.
 • Pojasnite morebitne omejitve (zaradi pacientove anatomije), ki vplivajo na realizacijo estetskega zdravljenja, tako da jih pacient razume.
 • Postanete znani kot uporabnik sodobnega, inovativnega pristopa k zdravljenju.
 • Programsko opremo lahko 30 dni brezplačno preizkušate.

Tehnične zahteve

 • Apple iPad s 64-bitnim procesorjem in operacijskim sistemom iOS 10 ali višjim.

IvoSmile je v izbranih državah dostopen v shrambi Apple App Store od novembra 2018.*Izkoristite 30-dnevno brezplačno preizkusno obdobje in spoznajte IvoSmile. 

*Dostopno v: Švici/Lihtenštajnu, ZDA, Kitajski, Braziliji, Srbiji, Hrvaški, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Romuniji.