allceramic_produktbild_933x408

Polna keramika

Vedno bolj so v središču pozornosti polno keramične restavracije. Izziv je ponudba najboljših možnih rešitev in izplonitev zahtev individualnega kliničnega stanja in estetskih pričakovanj.

Preizkušena in testirana IPS Empress levcitna steklo-keramika je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja zagotavljala ključ zagona estetskega zobozdravstva in ni nikoli izgubila svoje pomembnosti. Inovativni IPS e.max polno keramični sistem zdaj vključuje več novih vrst materialov: litij disilikat, fluoropatit in cirkonij oksidno steklo-keramiko. Litij disilikatna keramika je primerna tako za “press” tehniko, kot za tehniko nanosa CAD/CAM. Na voljo je v različnih stopnjah translucentnosti, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo estetike. Glede na svojo visoko trdnost (500 MPa*), se lahko za IPS e.max litij disilikatna keramika uporablja za širok razpon indikacij.

* mean biaxial flexural strength over 10 years (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Source: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max Sistem za zobotehnike

Polno keramični sistem za vse indikacije

IPS Empress Sistem za zobotehniki

Levcitna steklo-keramika za visoko estetske polno keramične restavracije

IPS Ivocolor

Universal stains and glazes