IPS Empress CAD

magnifying glass

IPS Empress CAD levcitna steklokeramika združuje sodobno CAD/CAM tehnologijo z vrhunskim keramiko.

IPS Empress CAD je primerna za izdelavo visokoestetskih monokromatskih restavaracij posameznih zob kot so luske, inleji, onleji, anteriorne in posteriorne prevleke. S homogenostjo in razprševanjem svetlobe IPS Empress zagotavlja kameleonski učinek. Poleg optičnih lastnosti IPS Empress CAD restavracije odlikuje naravni enaka translucentnost, visoka estetika in upogibna trdnost 160 MPa.

HT in LT bloki

Izberite pravi odtenek za svojega pacienta Iz celoviteka spektra odtenkov. IPS Empress CAD bloki so na voljo v dveh translucentnih stopnjah (HT in LT) in kot polikromatni Multi blok. Oba sta na voljo v Chromascop odtenkih in A-D odtenkih. IPS Empress CAD lT bloki so na voljo v 4 svetlih in modnih Bleach odtenkih (BL1-BL4).

Multi bloki

Inovativni polikromatski bloki IPS Empress CAD Multi dajejo restavraciji naravni odtenek in fluorescentni prehod med dentinom in incizalnimi področji, pri čemer za naravni izgled restavracij ni potrebno karaketrizirati.

IPS Empress CAD blokci je mogoče rezkati tako v Sironinem CEREC* sistemu kot tudi v Planmecinem CAD/CAM sistemu (Planmeca) za ordinacije.

Prednosti:

  • 20 let kliničnih raziskav z več kot 40 mio izdelanih restavracij;
  • levcitna steklokeramika (160 MPa) zagotavlja izjemno estetiko;
  • celovit spekter odtenkov in velikosti;
  • izbira kameleonskega učinka, svetlosti in naravnega odtenka;
  • poliranje z OptraFine (glazura ni potrebna).

Indikacije:

  • luske, inleji, onleji, anteriorne in posteriorne prevleke.

*Ni registriranih blagovnih znamk Ivoclar Vivadenta AG.