allceramic_produktbild_933x408

Polna keramika

Vedno bolj so v središču pozornosti polno keramične restavracije. Izziv je ponudba najboljših možnih rešitev in izplonitev zahtev individualnega kliničnega stanja in estetskih pričakovanj.

Preizkušena in testirana IPS Empress levcitna steklo-keramika je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja zagotavljala ključ zagona estetskega zobozdravstva in ni nikoli izgubila svoje pomembnosti. Inovativni IPS e.max polno keramični sistem zdaj vključuje več novih vrst materialov: litij disilikat, fluoropatit in cirkonij oksidno steklo-keramiko. Litij disilikatna keramika je primerna tako za “press” tehniko, kot za tehniko nanosa CAD/CAM. Na voljo je v različnih stopnjah translucentnosti, ki zagotavljajo najvišjo stopnjo estetike. Glede na svojo visoko trdnost (500 MPa*), se lahko za IPS e.max litij disilikatna keramika uporablja za širok razpon indikacij.

* mean biaxial flexural strength over 10 years (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Source: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max Sistem za zobotehnike

Polno keramični sistem za vse indikacije

IPS e.max Sistem za zobozdravnike

Polnokeramični sistem za vse indikacije

IPS Empress Sistem za zobotehniki

Levcitna steklo-keramika za visoko estetske polno keramične restavracije

IPS Empress System Dentists

The proven leucite glass-ceramic

IPS Ivocolor

Universal stains and glazes