magnifying glass

Virtual CADbite Registration

Virtual CADbite je adicijski silikon za registracijo ugriza, razvit za skeniranje registrata. Optični posnetek se uporablja za izdelavo restavracij s CAD/CAM sistemi. Material lahko uporabimo tudi za registracijo ugriza za izdelavo indirektnih restavracij.

Material ima čvrsto konsistenco, visoko stopnjo reprodukcije podrobnosti, kratek čas strjevanja in dobro dimenzionalno stabilnost. Doseže končno trdoto 32 Shore D.

Prednosti

  • Hiter
    Material se strdi v samo 45 sekundah, kar karseda zmanjša možnost izkrivljanja registrata, kadar pacient med registracijo premika čeljusti. Hkrati pa daje Virtual CADbite na razpolago dovolj časa za registracijo ugriza celotnih zobnih lokov.
  • Močan
    Ker je material trd (32 Shore D) in odporen na lom, ga zlahka obrežemo in obrusimo. Trdota preprečuje tudi nehotene premike med vmavčevanjem modelov v artikulator.
  • Skeniranje
    Za potrebe uporabnikov CAD/CAM tehnologije po celem svetu je Virtual CADbite narejen tako, da njegova površina odbija svetlobo. To omogoča odlične rezultate pri intraoralnem skeniranju, zato lahko pri izdelavi CAD/CAM restavracij neposredno upoštevamo antagoniste.