Podjetje

magnifying glass

Vse se je začelo s proizvodnjo umetnih keramičnih zob. Danes je Ivoclar Vivadent globalno podjetje, ki ponuja celovit razpon inovativnih izdelkov in sistemov za zobozdravstvo in zobotehniko.

Kar se je leta 1923 začelo v Zürichu s proizvodnjo umetnih zob, se je razvilo v mednarodno vodilno podjetje s celovitim in sistematičnim naborom izdelkov za zobozdravstvo in zobotehniko. Ivoclar Vivadent AG je že od ustanovitve podjetje z zasebnim lastništvom. Sedež se nahaja v mestu Schaan v kneževini Lichtenstein. Od tu se izdelki pošiljajo v 130 držav po celem svetu. Kot globalno podjetje ima lastne podružnice in trženja pisarne v 30 državah in zaposluje preko 3597 specialistov po celem svetu.

 Ivoclar Vivadent upravlja enega večjih centrov za raziskave in razvoj v zobozdravstveni industriji. Ekipa preko 170 strokovnjakov se posveča razvoju celovitega pristopa in vsakodnevno sodeluje s priznanimi ustanovami in univerzami. Ivoclar Vivadent inovacije so rezultat medsebojnega prepletanja tehnične izvedljivosti, tržne usmerjenosti in izkušenj. Njihov razvoj se je izkazal pri praktični uporabi.

Neprestano dodatno izobraževanje in praktično izpopolnjevanje je eden od temeljev Ivoclar Vivadent. Mednarodni center za zobozdravstveno izobraževanje (ICDE) v Schaanu je eno najsodobnejših središč za tečaje in praktična izpopolnjevanja. Področni izobraževalni centri po celem svetu izpopolnjujejo ponudbo ICDE in zagotavljajo visoko raven tehničnega znanja in veščin, ki se nanašajo na proizvode in izdelke Ivoclar Vivadent.