Sporazumi o partnerstvu z rezkalnimi centri

Naši partnerji

Ivoclar Vivadent dolguje svoj uspeh tudi sodelovanju svojih partnerjev. Tesno sodelovanje Ivoclar Vivadent s pristojnimi partnerji omogoča koristno sinergijo, ki konec koncev prinaša prednosti tudi našim strankam.

magnifying glass

Avtoriziran rezkalni partner je rezkalni center s koordiniranim procesom, ki ga je odobril Ivoclar Vivadent. Rezkalnemu centru koristijo:

  • visoko natančne restavracije z izjemno kakovostno površino;
  • visoki standardi kakovosti: materiali in restavracije so znanstveno testirane;
  • koordinirana produkcija in sistemi za dokončanje restavracij.

Naši partnerji so:

3D Dental

magnifying glass

3Dental nudi najnovejše CAD/CAM dentalne rešitve. 3Dental organizira tudi tečaje na njihovi tehnologiji v njihovem izobraževalnem centru. 3Dental uporablja Ivoclar Vivadentove CAD/CAM material kot so IPS e.max CAD, IPS empress CAD in Telio CAD.

www.3dental.es

Andent

magnifying glass

Andent je specialist v izdelovanju natančnih CAD/CAM rezkanih restavracij, abutmentov in 3D tiskanju (resin printing). Naša družina je posvečena zobozdravstvu vse od leta 1929. Na tretjo generacijo navdušeno prenašamo tradicijo zagotavljanja storitev za zobozdravnike in zobne tehnike.  Andent je inovativno podjetje, ki veliko vloži v razvoj in ohranja najvišji standard storitev sedaj in v prihodnosti.

www.andent.com

Anthogyr - Simeda

magnifying glass

Podjetje Anthogyr je strokovnjak za projektiranje, proizvodnjo in prodajo globalnih rešitev za zobne implantate. Skupaj s podjetjem Simeda nudi odprte in izčrpne CAD/CAM rešitve za vse z implantati ali z zobom podprte restavracije. Kot partner podjetja Ivoclar Vivadent za vaše IPS e.max CAD restavracije Anthogyr ponuja izredno visoko natančnost in estetske rešitve za mostičke.

www.anthogyr.com

Bego

magnifying glass

Bego je proizvajalec zobozdravstvenih materialov in naprav. Njihov proizvodni center je zavezan inovacijam in kakovosti. Izdeluje restavracije in zadovoljuje sodobne estetske zahteve.

www.bego.com

CADStar

magnifying glass

CADstar uporablja najsodobnejšo CAD/CAM tehnologijo in Ivoclar Vivadentove material, vključno IPS e.max CAD in Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

magnifying glass

Camlog je eno vodilnih implantoloških podjetij  in nudi skupaj z Dedicamom široko paleto na področju protetičnih CAD/CAM rešitev. Veliko uporabljajo Ivoclar Vivadentove inovativne CAD/CAM materiale: IPS e.max CAD, IPS Empress CAD in Telio CAD.

www.camlog.com
www.dedicam.com

Core 3D Centres

magnifying glass

Core 3D centri so s strani globalne mreže rezkalnih centrov opremljeni z visoko zmogljivo CAD/CAM tehnologijo.

www.core3dcenters.com

Digitek

magnifying glass

Digitek Dental Solutions v Aziji (Pacifik) prinaša najnovejšo tehnologijo v zobotehnične laboratorije. Nudijo  specter izdelkov in storitev, oblikovanih tako, da strankam dajo tekmovalno ostrino.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

magnifying glass

DMC je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju CAD/CAM-a, ki kombinira visokotehnološko opremo z veliko strokovnega znanja nemških zobnih specialistov in visoko kvalificiranimi programskimi inženirji. DMC se zanaša na Ivoclar Vivadentove visokokakovostne materiale.

www.dmc-cologne.com

infiniDent Services

magnifying glass

infiniDent Services nudi CAD/CAM rešitve takoza zobozdravstveno ordinacijo kot tudi za zobotehnični laboratorij. Kot del skupine Sirona Dental Group infiniDent predstavlja več kot 25-letne izkušnje. Stranke dobijo natančno izdelane restavracije iz kakršnega koli vira.

www.infinidentservices.com

Neodent

magnifying glass

Neodent je vodilni proizvajalec zobnih vsadkov v Južni Ameriki, Dodatno strankam nudi še CAD/CAM rešitve, za katere uporablja Ivoclar Vivadentove visokoestetske material.

www.neodent.com.br

OpenMill

magnifying glass

OpenMill  je napreden rezkalni center znotraj M-Tec Dentala na Švedskem in nudi poln spekter CAD/CAM rešitev za implantološko protetiko ter prevleke in mostičke.Zaradi sodelovanja z Ivoclar Vivadentom openMill lahko nudi visokokakovostne Ivoclar Vivadentove izdelke kot so IPS e.mac CAD, IPS Empress CAD in Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill

magnifying glass

Rezkalni center PlanEasyMillTM  nudi zobotehničnim laboratorijem cutting-edge CAD/CAM storitve. Od rezkanja do 3D natisnjenih modelov in individualnih implantatnih nazidkov, rezkalni center nudi široko paleto storitev in materialov, da bi zobozdravstvenim strokovnjakom olajšal delo. Planmeca Group, podjetje, ki stoji za PlanEasyMillom,  že 40 let prinaša inovacije v proizvodnjo zdravstveno tehnologije.

www.plandent.fi

Straumann

magnifying glass

Ivoclar Vivadent in Straumann sodelujeta pri izdelavi zahtevnih estetskih restavracij.

www.straumann.com

Wada

magnifying glass

Wada je med največjimi rezkalnimi centri na Japonskem. Kor pooblaščen rezkalni partner Wada nudi moderno CAD/CAM tehnologijo in Ivoclar Vivadentove materiale.

www.labowada.co.jp

Zimmer / zfx

magnifying glass

Globalni rezkalni center mreže, Zimmer / zfx, nudi do zadnje podrobnosti prilagojen postopek izdelave visokokakovostnih zobnih pretez. Zaradi skupnih tehnoloških standardov je enaka kakovost restavracij zagotovljena na vseh lokacijah.

www.zfx-dental.com