Sporazumi o partnerstvu s proizvajalci CAD / CAM sistemov

magnifying glass

Ivoclar Vivadentov uspeh s CAD/CAM materiali temelji na dolgoletnem sodelovanju z inovativnimi partnerji siz področij CAD/CAM programske in strojne opreme. Ti partnerji dejavno podpirajo IPS e.max CAD , IPS Empress CAD in Telio CAD na njihovi poti do uspeha . Zahvaljujoč sodelovanju s partnerji kot so KaVo , PLANMECA in Sirona smo sposobni ponuditi našim skupnim strankam optimalno usklajene in preverjene postopke, novodobne visoke standarde v kakovosti za visoko natačne restavracije.

KaVo

magnifying glass

KaVo se pri izdelavi polnoanatomskih polnokeramičnih restavracij zanaša na Ivoclar Vivadentove material kot je visoko kakovosten IPS e.max CAD litijev disilikatna steklokeramika.

www.kavo-everest.com

Planmeca

magnifying glass

Planmeca nudi CAD/CAM rešitve za zobozdravstveno ordinacijo, kar uporabnikom ob uporabi preverjenih Ivcoclar Vivadentovih materialov omogoča izdelavo visoko estetskih restavracij.

www.planmeca.com

Sirona

magnifying glass

Sirona nudi tako rešitve za zobozdravstveno ordinacijo kot tudi za zobotehnični laboratorij. Ivoclar vivadent dobavlja potrebne material in nudi celoten CAD/CAM specter materialov za izdelavo s Sironino tehnologijo.

www.sirona.com